dimecres, 9 de febrer del 2011

RESEPTA DE EL PASTÍS DE XOCOLATA

INGREDIENTS:

*      6 rovells d’ous
*      6 clares
*      150g de sucre
*      200g de xocolata negre de cobertura
*      50g de mantega
*      Farina
*      Nata muntada
*      Cacaus en pols
             PREPARACIÓ:
Barregar els rovells d’ou amb sucre en un bol
Mentrestant,foneu la cobertura de xocolata al bany maria quan la xocolata s’agi desfet,afegiu la mantega i remaneu. Tot seguit, munteu les clares que haureu tingut a la nevera perquè es munti bé.
A continuació,barregeu la xocolata,els rovells i el sucre i les clares muntades. Ho poseu en un motllo per al forn.
Deixeu-ho coure al forn a 180graus durant 30 minuts. Després deixeu refi emplanteu redar el pastis , desemmotlleu. I ja per acabar,decoreuamb nata muntada i cacau en pols

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada